Profesjonell matlaging


Kjell E. Innli
bok Bokmål

Les boka på nett
Omfang
1 fil (140 sider) : illustrasjoner
Utgave
tredje utgave, bokmål[utgave]
Opplysninger
Feil ISBN i kolofonen: 978-82-584-0635-3. - Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
Dewey
ISBN
9788258406355
ISBN(galt)

Bibliotek som har denne