Kokk- og servitørfag vg2
Trond Andresen
Bok Nynorsk 2023 · Lærebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Bergen : Fagbokforlaget , 2023
|
Omfang | illustrasjoner
|
Opplysninger | Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg: nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
|
Emner | |
Sjanger | Lærebøker : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184. - Lærebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184) . - Lærebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184)
|
Besetning | |
Dewey | Stryn vgs. . - 641.3
|
ISBN | 978-82-11-04712-0(heftet)
|