Kokk- og servitørfag vg2


Trond Andresen
Bok Nynorsk 2023 · Lærebøker
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
Bergen : Fagbokforlaget , 2023
Omfang
illustrasjoner
Opplysninger
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg: nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Emner
Sjanger
Besetning
Dewey
ISBN
978-82-11-04712-0(heftet)

Andre utgaver/formater

Kokk- og servitørfag vg2
Trond Andresen

Bok · Bokmål · 0
Les boka på nett

Bibliotek som har denne