Fogtdals matleksikon : all verdens oppskrifter fra A til Å ; b. 1 - 16


Redaksjon: Unni Greve Høegh og Ellen Hillestad
Bok Bokmål 1985
Utgitt
Oslo : Norsk Fogtdal , 1985
Omfang
5 b. : ill
Utgave
2 - 7.oppl
Opplysninger
Bindene er fortløpende paginert. - Over tit.: Det store norske kokebokverket. - Over tittelen : Det store norske kokebokverket. - B. 1 : A-biff / [i redaksjonen: Per Gudmundsen ... [et al. ]]. - cop. 1982. - 95 s.. - B.1: A-Biff. 6.oppl. 1986. B.2: Biff-Chat. 7.oppl. 1986. B.3: Chat-Eple. 5.oppl. 1986. B.4: Eple-Fond. 5.oppl. 1987. B.5: Fond-Gåse. 5.oppl. 1985. B.6: Hach-Jule. 2.oppl. 1985. B.7: Jule-Kjøt. 2.oppl. 1985. B.8: Kjøt-Kyll. 4.oppl. 1987. B.9: Kyss-Mais. 5.oppl. 1988. B.10:Mais-Okse. 4.oppl. 1987. - Bind 10: Mais-Okse. - Bind 11: Okse-Pist. - Bind 12: Pita-Remu. - Bind 13: Rhod-Sand. - Bind 14: Sang-Smør. - Bind 15: Smør-Svis. - Bind 16: Svis-Ål. - Bind 1: A-Biff. - Bind 2: Biff-Chat. - Bind 3: Chat-Eple. - Bind 4: Eple-Fond. - Bind 5: Fond-Gåse. - Bind 6: Hach-Jule. - Bind 7: Jule-Kjøt. - Bind 8: Kjøt-Kyll. - Bind 9: Kyss-Mais
Emner
Dewey
ISBN
82 90388 04 7. - 82-90388-04-7. - 82-90388-05-5

Bibliotek som har denne