Airfryer-kokeboken =
Peter Friehling · oversatt til norsk av Lisbeth Kristoffersen ; foto: David Bering ; illustrasjoner: Mikkel Henssel
Bok Bokmål · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | |
Omfang | 142 sider : illustrasjoner
|
Opplysninger | Ny kokebok for deg som har skaffet deg airfryer! Airfryer-kokeboken inneholder oppskrifter på deilig mat fra hele verden tilberedt raskt og energivennlig. En airfryer fungerer som en frityrkoker, men bruker luft i stedet for olje. Den ble først populær fordi den kunne lage sunne pommes frites og annen frityrstekt mat, men en airfryer kan mye mer enn det. I Airfryer-kokeboken presenterer Peter Friehling oppskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske sjokoladekaker, sprø og saftig kylling, godt tilberedt fisk, thailandske retter og mye mer. Airfryer-kokeboken er en grunnbok der du lærer alt om maskinens mange bruksområder. Peter Friehling har selv tre airfryere og regnes som en ekspert på feltet. I boken får du alle hans beste tips og triks så du også kan bli sjef på kjøkkenet med din airfryer!
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 9788234714795 : Nkr 299.00
|