Himelaga : Fra jord til bord
Redigert av Bjørn Aamodt
Bok Bokmål 2021
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel | [ Himelaga ]
|
---|---|
Utgitt | Andebu : Hælja Hime , 2021
|
Omfang | 224 s. : ill.kol.
|
Utgave | 1.
|
Opplysninger | Temaet for Hælja hime 2021 var "Mat og drikke i Andebu". Det endte i denne boka du nå holder i hendene. Ei bok om mat i bred forstand. Som den landsbruksbygda Andebu har vært, og fortsatt er, var det naturlig å fokusere på alt fra "jord til bord". Dvs. fra eggeplomma til julekaklun eller kyllingfilet, fra såkorn til brød eller fra inseminasjon til bacon og biff.
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | 641.3009482721 . - 641.5
|
ISBN | 9788299400541 : 250
|