Kokebok for alle : frå bollar til burritos


Anne Gaarder Amland
Bok Nynorsk 2007
Medvirkende
Aarum, Anniken Owren (forfatter)
Kongsten, Liv Gregersen (forfatter)
Osa, Harald (forfatter)
Utgitt
Oslo Oslo : Sosial- og helsedirektoratet : Gyldendal , 2007
Omfang
192 s. : Illustrert
Utgave
2. utg., 2. oppl.
Opplysninger
Forord av Sylvia Brustad. - for Amland, Anne Gaarder;for Kongsten, Liv Gregersen;for Osa, Harald;for Aarum, Anniken Owren. - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
Emner
Mat og helse
Dewey
ISBN
82-05-37791-X : 99.00. - 978-82-05-37791-2 : 99.00. - 978-82-05-43129-4

Bibliotek som har denne