Kokebok for alle : frå bollar til burritos
Anne Gaarder Amland
Bok Nynorsk 2007
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo Oslo : Sosial- og helsedirektoratet : Gyldendal , 2007
|
Omfang | 192 s. : Illustrert
|
Utgave | 2. utg., 2. oppl.
|
Opplysninger | Forord av Sylvia Brustad. - for Amland, Anne Gaarder;for Kongsten, Liv Gregersen;for Osa, Harald;for Aarum, Anniken Owren. - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
|
Emner | Mat og helse
|
Dewey | |
ISBN | 82-05-37791-X : 99.00. - 978-82-05-37791-2 : 99.00. - 978-82-05-43129-4
|