En smak av forskning : bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt


Ingvill Stuvøy, Gunhild Tøndel og Aksel Tjora (red.)
Bok Flerspråklig 2021
Flere språk: Bokmål, Nynorsk
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Stuvøy, Ingvill (redaktør)
Utgitt
Cappelen Damm Akademisk , [2021]
Omfang
290 sider : illustrasjoner
Utgave
1. utgave
Opplysninger
Hva skal til for å skrive en god bacheloroppgave? Bacheloroppgaven er for mange studenter den første øvelsen i å formulere, utforme, gjennomføre og dokumentere et helt eget forskningsprosjekt, og det er ofte forbundet med mange forventninger og mye usikkerhet. Hensikten med denne boka er å gi en støtte i arbeidet med bacheloroppgaven, fra start til slutt. En smak av forskning samler bidrag fra en rekke vitenskapelig ansatte som jobber med veiledning av studenter innenfor samfunnsvitenskapelige emner ved høyere utdanningsinstitusjoner i Norge, og innledes med bidrag fra studenter som nylig er ferdige med sine oppgaver. Boka tar også for seg tema som design, problemstilling, litteraturbruk, akademisk skriving, veileders rolle, etikk, oppgavens innledning, litteraturbruk og referanser, bruk av teori og data, og ulike metodiske tilnærminger, og sist, men ikke minst, hvilke kriterier som brukes for å vurdere slike oppgaver. Gjennom hele boka vektlegger forfatterne hva som er gode valg innenfor ulike prosjektdesign. Boka kan derfor leses som en utvidet veileder, med den gjennomførbare, kreative og solide bacheloroppgaven som mål. En smak av forskning henvender seg til studenter som skal skrive bacheloroppgave innenfor samfunnsvitenskapelige fag, og vil også være av interesse for veiledere av bachelor- og masteroppgaver.. - info:sid/primo.exlibrisgroup.com-BIBSYS_ILS
Emner
Dewey
ISBN
9788202709426

Andre utgaver/formater

En smak av forskning : bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt
Ingvill Stuvøy, Gunhild Tøndel og Aksel T...

Tale på CD · Bokmål · 2022

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne