Kniv, sjel og gaffel : på sporet av det sultne menneske
Andrew P. Kroglund
Bok Bokmål 2016
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Vega , 2016
|
---|---|
Omfang | 249 s.
|
Opplysninger | Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM. - Sidetallet er hentet fra trykt utg.. - Har bibliografi, noter. - Hvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Foods
History Matlagning : (NO-TrBIB)HUME04821 Mattradisjoner : (NO-TrBIB)HUME04904 Vis mer... Matvaner : HUME04923
Sult : (NO-TrBIB)HUME03904 Historie Matlaging Mat - Historie Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Mat(HUME04912) Matlaging((NO-TrBIB)HUME04821) mat historie mattradisjoner mathistorie ernæring |
Dewey | |
ISBN | 978-82-8211-516-2
|
Kniv, sjel og gaffel : på sporet av det sultne mennesket
Andrew P. Kroglund
av Andrew Kroglund
Bok · Bokmål · 2016
Andrew P. Kroglund
av Andrew Kroglund
Bok · Bokmål · 2016