Jarlsbergosten : historie og utvikling = Jarlsberg cheese =Jarlsberg cheese


· Roger K. Abrahamsen ... [et al.] ; translation by Judith A. Narvhus
Bok Bokmål 2006
Flere språk: Engelsk

Annen tittel
Medvirkende
Abrahamsen, Roger K. (medforfatter)
Utgitt
[Oslo] : Tun , cop. 2006
Omfang
124 s. : ill.
Opplysninger
Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse. - Jarlsbergosten er kjent over store deler av verden - anerkjent for sin spesielle smak og ansett som en høykvalitetsost. Denne boken forteller Jarlsbergostens 50 år lange historie, og viser at et godt samarbeid mellom forskning og industri er viktig for å utvikle et godt produkt. Det var i årene rundt 1956 at en rekke forskere og studenter ved meieriinstituttet på Norges landbrukshøgskole fant frem til oppskriften og produksjonsprosessen som skulle komme til å gjøre Jarlsbergosten verdenskjent. Medforf.: Odd Byre, Kjell Steinsholt og Arne Henrik Strand.
Emner
Dewey
ISBN
82-529-3056-5 : Nkr 348.00. - 978-82-529-3056-6

Bibliotek som har denne