Sjokolade : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter =Greatest ever chocolate
Bok Bokmål 2005 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | |
Utgitt | Spektrum , 2005
|
Omfang | 256 s. : Illustrert
|
Utgave | 1. utg., 1. oppl.
|
Opplysninger | Undertittel hentet fra omslaget. - red Myhr, Eirik;ove Melbye, Christine. - Boken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-7822-155-3. - 978-82-7822-155-6 : Nkr 69.00
|