Sjokolade : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter =Greatest ever chocolate



Bok Bokmål 2005 · Kokebøker
Annen tittel
Originaltittel
Medvirkende
Melbye, Christine (oversetter)
Myhr, Eirik (redaktør)
Utgitt
Spektrum , 2005
Omfang
256 s. : Illustrert
Utgave
1. utg., 1. oppl.
Opplysninger
Undertittel hentet fra omslaget. - red Myhr, Eirik;ove Melbye, Christine. - Boken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
Emner
Dewey
641.637 . - 641.337 . - 641.5 . - 641.86
ISBN
82-7822-155-3. - 978-82-7822-155-6 : Nkr 69.00

Bibliotek som har denne