Fra ovnen til bordet : enkle retter som passer seg selv
Diana Henry · oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen
Bok Bokmål 2021 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Berg, Jon (oversetter)
|
Utgitt | Oslo : Gursli Berg Forlag AS , 2021
|
Omfang | 240 sider : illustrasjoner i farger
|
Opplysninger | Originaltittel: From the oven to the table. - I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-93311-96-6(innbundet) : Nkr 449.00
|