Fra ovnen til bordet : enkle retter som passer seg selv


Diana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen
Bok Bokmål 2021 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Berg, Jon (oversetter)
Utgitt
Oslo : Gursli Berg Forlag AS , 2021
Omfang
240 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
Originaltittel: From the oven to the table. - I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-93311-96-6(innbundet) : Nkr 449.00

Bibliotek som har denne