Hva skal vi ha til middag? : god, hjemmelaget mat som alle kan lage


Asbjørn Kokkejævel Sandøy
Bok Bokmål 2021 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Originaltittel
Utgitt
Kagge forlag , 2021
Omfang
203 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
Asbjørn Sandøy, aka Kokkejævel, besvarer spørsmålet de fleste stiller seg rundt om i norske hjem – Hva skal vi ha til middag? Oppskriftene Sandøy serverer i denne boken følger noen grunnleggende prinsipper: det skal ikke være komplisert, råvarene skal være lett tilgjengelig og det som kommer på bordet skal være godt og hjemmelaget. Fiskegrateng, karbonader og fårikål er kjente klassikere, men Sandøy byr også på kyllinggryte fra Bali og chilimarinerte scampi. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-489-2836-2(innbundet)

Bibliotek som har denne