Mat på bål


John "eventyrgutten" Hobberstad
Bok Bokmål 2021 John Hobberstad,· Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel
Medvirkende
Pettersen, Mads (fotogr.)
Utgitt
Bryne : Jæren forlag , 2021
Omfang
161 sider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Opplysninger
Mat på tur, mat på bålet. Å tilberede mat over åpen ild setter en ekstra spiss på turopplevelsen. I denne boken har John Hobberstad samlet 50 oppskrifter som enkelt og greit viser vei til de gode måltidene under åpen himmel, enten man er underveis eller har slått leir. Her er klassiske retters som supper, wok og pizza og søte avslutninger som pai eller appelsinstekt brownie. Råvarene er lett tilgjengelig på den lokale matbutikken, og oppskriftene er lagt opp for både ferskinger og drevne. Hobberstad har også med gode bålbyggingsknep og tips til fremtidige turer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-93351-93-1(innbundet) : Nkr 389.00

Bibliotek som har denne