Mat for hjernen


Ole Petter Hjelle, Tine Mejlbo Sundfør
Bok Bokmål 2021 · Cookbook
Originaltittel
Utgitt
Oslo : Kagge , 2021
Omfang
165 sider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Opplysninger
I denne boken gir lege og hjerneforsker en innføring i hvordan kostholdet påvirker hjernen vår, og hva som styrer de matvalgene vi tar. Han gir konkrete tips om hva man bør spise og oppskrifter på mat som er sunn for kropp og hjerne. Riktig mat kan gjøre oss mer kreative, forebygge demens og hjertesykdommer og minske risikoen for depresjon. Det gis også tips om hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Cookbook : (DNLM)D055823. - Cookbook((DNLM)D055823)
Dewey
613.2 . - 612.82 . - 641.5 . - 641.563 . - 651.563
ISBN
978-82-489-2745-7

Bibliotek som har denne