Ville bær : rå smak
Kirsten Winge Kirsten Winge og Arne Nohr
Bok Bokmål 2021 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel | [ Ville bær .] Norsk
|
---|---|
Utgitt | Bergen : Vigmostad Bjørke , 2021
|
Omfang | 127 sider : illustrasjoner i farger
|
Utgave | 1. utgave
|
Opplysninger | Biolog Kirsten Winge har en særskilt interesse for å utforske det naturens spiskammer har å by på. Dette er noe hun har formidlet i en rekke bøker om alt fra bær til viltkjøtt. I denne boken tar Winge for seg de vanligste ville bærene man finner i Norge. Leseren får en innføring i hvordan disse bærene kan foredles til smakfulle produkter som saft, gelér og syltetøy, eller som komponenter i desserter, kaker og bakverk. Omtalen er utarbeidet av BS.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-419-5364-4
|