Sauser : salte og søte, klassiske og nye
Michel Roux ; fotografier Martin Brigdale ; oversettelse Dorthe Erichsen
Bok Bokmål 2001 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Brigdale, Martin (medarbeider)
|
Utgitt | Oslo : Cappelen , cop. 2001
|
Omfang | 175 s. : ill.
|
Emner | Matlaging
dressinger dressinger(matlaging) Sauser(matlaging) kokebøker kokebok saus sauser matlaging |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | |
ISBN | 82-02-20289-2(ib.). - 82-525-4466-5(ib.)
|
Sauser : salte og søte, klassiske og nye
Michel Roux ; fotografier Martin Brigdale...
Bok · Bokmål · 2006
Michel Roux ; fotografier Martin Brigdale...
Bok · Bokmål · 2006