Mat mot kreft : de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom


Rune Blomhoff
Bok Bokmål 2019 · Kokebøker
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2019
Omfang
206 s. : kol. ill.
Opplysninger
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.
Emner
Sjanger
Dewey
616.9940654 (hovednummer). - 616.99
ISBN
978-82-489-2321-3(ib.)

Bibliotek som har denne