Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt


Arne Brimi Arne Brimi, Ardis Kaspersen
Bok Bokmål 2008 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Kaspersen, Ardis (forfatter)
Utgitt
Oslo : Norsk fakta forl. , 2008
Omfang
352 s. : ill.
Utgave
Ny utg., [3. oppl., nyrev.?]
Opplysninger
1. utg. 2006. - 2. oppl., nyrev. 2007. - Tidligere utgitt under tittelen: Norges nasjonalretter : en matglad reise i vårt eget land. - Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Emner
Norge
mattradisjoner
Matlaging - Norge
Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904)
kokebøker norge mattradisjoner matlaging noreg matkultur
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
82-7888-074-3(ib) : 249.00. - 978-82-7888-074-6(ib) : 249.00

Andre utgaver/formater

Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt
Arne Brimi, Ardis Kaspersen

Bok · Bokmål · 2007
Digital utgave: Søke-URL
Norsk mat og kultur : en reise i landet vårt
Arne Brimi, Ardis Kaspersen

Bok · Bokmål · 2006

Bibliotek som har denne