Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt
Arne Brimi Arne Brimi, Ardis Kaspersen
Bok Bokmål 2008 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Kaspersen, Ardis (forfatter)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Norsk fakta forl. , 2008
|
Omfang | 352 s. : ill.
|
Utgave | Ny utg., [3. oppl., nyrev.?]
|
Opplysninger | 1. utg. 2006. - 2. oppl., nyrev. 2007. - Tidligere utgitt under tittelen: Norges nasjonalretter : en matglad reise i vårt eget land. - Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
|
Emner | Norge
mattradisjoner Matlaging - Norge Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) kokebøker norge mattradisjoner matlaging noreg matkultur |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-7888-074-3(ib) : 249.00. - 978-82-7888-074-6(ib) : 249.00
|
Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt
Arne Brimi, Ardis Kaspersen
Bok · Bokmål · 2007
Digital utgave: Søke-URL
Arne Brimi, Ardis Kaspersen
Bok · Bokmål · 2007
Digital utgave: Søke-URL