Jewish soul food : from Minsk to Marrakesh, more than 100 unforgettable dishes updated for today's kitchen


Janna Gur ; with Nirit Yadin and Ruth Oliver ; photography by Daniel Lailah ; visual concept and food styling by Amit Farber
Bok Engelsk 2014
Medvirkende
Farber, Amit (medarbeider)
Lailah, Daniel (fotogr.)
Oliver, Ruth (medforf.)
Yadin, Nirit (medforf.)
Utgitt
New York : Schocken books , 2014
Omfang
218 s. : kol. ill.
Opplysninger
Forfatteren har samlet oppskrifter fra den jødiske diasporaen fra Midtøsten, Nord-Afrika og Sentral-Asia, som baserte sine oppskrifter på lokale råvarer og tilpasset dem i henhold til jødiske tradisjoner. En ny generasjon matelskere har blåst nytt liv i disse tradisjonelle rettene, og forfatteren har fornyet og tilpasset oppskriftene til det morderne kjøkkenet
Emner
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-0-8052-4308-6

Bibliotek som har denne