Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten


Helena Neraal ; foto: Martin Hugne ; kjøkkensjef og tilrettelegger: Marie Englund
Bok Bokmål 2018
Medvirkende
Englund, Marie (medarbeider)
Hugne, Martin (fotogr.)
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2018
Omfang
164 s. : kol. ill.
Opplysninger
Lær deg hvordan du enkelt kan trylle fram unike, enkle og lekre tapasretter! I denne boken får du over 60 oppskrifter på alt fra gratinerte østers, røkte blåskjell og hurtigstekt tunfisk til osso buco, lammecarré og elgcarpaccio. Innbydende og smaksrike retter som gir deg inspirasjon og matglede! Helena Neraal er født i Gøteborg i 1966 og driver det tradisjonsrike vertshuset Vita Älgen i Åmotfors i Värmland. Hun er svensk mester i håndball og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med erfaring fra finans- og IT-bransjen i Oslo.
Emner
Geografisk emneord
Dewey
641.812 (hovednummer). - 641.81
ISBN
978-82-419-1747-9 (ib.)
Hylleplass
641.81 N

Andre utgaver/formater

Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten
Helena Neraal

Bok · Bokmål · 2018

Bibliotek som har denne