Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten
Helena Neraal ; foto: Martin Hugne ; kjøkkensjef og tilrettelegger: Marie Englund
Bok Bokmål 2018
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Bergen : Vigmostad Bjørke , 2018
|
Omfang | 164 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Lær deg hvordan du enkelt kan trylle fram unike, enkle og lekre tapasretter! I denne boken får du over 60 oppskrifter på alt fra gratinerte østers, røkte blåskjell og hurtigstekt tunfisk til osso buco, lammecarré og elgcarpaccio. Innbydende og smaksrike retter som gir deg inspirasjon og matglede! Helena Neraal er født i Gøteborg i 1966 og driver det tradisjonsrike vertshuset Vita Älgen i Åmotfors i Värmland. Hun er svensk mester i håndball og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med erfaring fra finans- og IT-bransjen i Oslo.
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-419-1747-9 (ib.)
|
Hylleplass | 641.81 N
|