Munter mat : deilige danske og franske klassikere


Adam Price, James Price ; foto: Henrik Freek ; [oversettelse av dansk manus: Irene Inman Tjørve]
Bok Bokmål 2018 · Kokebøker
Medvirkende
Price, James (medforf.)
Tjørve, Irene Inman (oversetter)
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2018
Omfang
239 s. : kol. ill.
Opplysninger
Forord av Eyvind Hellstrøm. - Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ... Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm.
Sjanger
Dewey
641.5 (hovednummer)
ISBN
9788248922070(ib.) : Nkr 449.00

Bibliotek som har denne