Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til


Halldis Ringvold og Guldborg Søvik
Bok Bokmål 2018
Medvirkende
Utgitt
Stamsund : Orkana , cop. 2018
Omfang
70 s. : ill., kart
Passer for
Opplysninger
Er du en som liker å spise reker, og kanskje er interessert i å vite hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til? Lurer du på hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli? Hva skjer med rekene når havet blir varmere og surere? Denne boken gir deg svar på alt dette og forteller deg også hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet. Boka forteller også litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden.. - Passer for 9-12 år
Emner
Dewey
ISBN
978-82-8104-308-4(ib.)

Bibliotek som har denne