Masalamagic : magien i det indiske kjøkken
Niru Kumra ; foto: Josefin Linder
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Medvirkende | Linder, Josefin (fotogr.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm , 2017
|
Omfang | 209 s. : kol. ill., kart
|
Opplysninger | Herlig indisk mat med eksotisk smak Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai. Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips. Boken inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke. Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter! Niru Kumra holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger matprodukter gjennom firmaet Masalamagic. Følg henne på bloggen nirusverden.com.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-02-55882-6
|
Hylleplass |