Medium rå : et blodig valentinskort til matens verden og dem som lager mat
Anthony Bourdain
Bok Bokmål 2013 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Hansen, Morten (oversetter)
|
Utgitt | Oslo , 2013
|
Opplysninger | Dette er fortsettelsen på bestselgeren Kokkejævler fra 2002. Siden den gang har mye forandret seg, både for kjøkkensjefer og kokker, restaurantbransjen og Anthony Bourdain. Denne boken forteller om disse endringene, og beveger seg frem og tilbake mellom forfatterens nåtid og fortid.
|
Emner | |
Sjanger | Kokebøker . - Biografisk litteratur . - BIO . - Biografier : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/36. - Biografier(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/36) . - Biografisk . - Selvbiografier((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/272) . - Selvbiografier(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/272) ((NO-OsNB)ntsf272)
|
Dewey | |
ISBN | 978-82-516-5509-5
|
Hylleplass |