Familiemat : noe godt hver dag


Andreas Viestad ; foto: Mette Randem
Bok Bokmål 2018 · Kokebøker
Annen tittel
Medvirkende
Randem, Mette (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2018
Omfang
304 s. : kol. ill.
Opplysninger
1. utg. 2013 med tittel: Noe godt hver dag. - Originaltittel: Noe godt hver dag. - På omslaget: Mer enn 365 oppskrifter og lure forslag til god, lettvint og bærekraftig mat. - Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting. Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling. Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-59157-1(ib.)

Bibliotek som har denne