5 ingredienser : kjapp og enkel mat


[Jamie Oliver] ; matfoto: David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
Bok Bokmål 2018 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Kristoffersen, Lisbeth (oversetter)
Loftus, David (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , cop. 2018
Omfang
317 s. : kol. ill.
Opplysninger
Originaltittel: 5 ingredients. - Har register. - Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har laget 130 nye oppskrifter som bare inneholder fem ingredienser hver. Du får oppskrifter på salater, pasta, kylling og fisk, samt spennende tilberedningsmåter for grønnsaker, ris, nudler, okse-, svine- og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Jamie gir deg den grunnleggende kunnskapen. Her er det mye smak uten store anstrengelser, mange næringsrike valgmuligheter og ikke minst: Inspirasjon! Jamie Oliver er Storbritannias mestselgende kokebokforfatter gjennom tidene. Han er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende og sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, og boken er allerede trykket i én million eksemplarer. 5 ingredienser er Jamie Olivers 14. bok på norsk.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-05-51237-5(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne