Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3


Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter alle turene: Per Asbjørn Risnes ]
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2017
Omfang
200 s. : kol. ill.
Opplysninger
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
9788248920465

Andre utgaver/formater

Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen

Punktskrift · Bokmål · 2017

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen

Tale på CD · Bokmål · 2018

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen

Daisy lydbok · Bokmål · 2017

Bibliotek som har denne