Bølgen og Mois store bok om mat og vin
Øivind Hånes
Bok Bokmål 2010
Medvirkende | Bølgen, Toralf (forfatter)
Hansen, Kenneth (forfatter) Moi, Trond (forfatter) Widén, Mats (forfatter) |
---|---|
Utgitt | Oslo : Gyldendal , 2010
|
Omfang | 415 s.
|
Utgave | 1. utg., 1. oppl.
|
Opplysninger | Praktutgave. - for Hånes, Øivind;for Moi, Trond;for Bølgen, Toralf;for Widén, Mats;for Hansen, Kenneth. - Forfatterne har forsøkt å ta for seg alle de viktigste grunntyper av råvarer. De kommer med konkrete forslag til hvilke viner som kan serveres til dem, og ikke minst hvorfor ting passer sammen. Denne boka er både en reiseskildring, en oppskriftsbank og en porsjon vinlære. Det handler om å finne matens og vinens karakter, for deretter å finne koblinger mellom sammenfallende elementer. Med register.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-05-39155-6(ib) : 499.00. - 978-82-05-39155-0(ib) : 499.00
|