Kokken og skriveren : den gastronomiske litteraturens historie
Henry Notaker
Bok Bokmål 2012 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Aschehoug , 2012
|
---|---|
Omfang | 479 s.
|
Emner | Historie og kritikk
Mat i litteratur Mat i litteraturen Gastronomi Vis mer... Historie
Kokker Kulturhistorie Litteratur - Gastronomi Matlaging Matskikker Spise- og drikkeskikker Troms : (NO-TrBIB)HUME02942 kokekunst - historie Historisk framstilling Kokebøker Kultur Litteratur Matlagning Motiver (Litteratur) Motiver : (NO-TrBIB)HUME29169 mat mattradisjoner Kritikk Mat(tema) - Litteratur Spise- og drikkeskikker((NO-OsBA)1177616) Historisk framstilling((NO-TrBIB)HUME04097) Kokebøker((NO-TrBIB)HUME00175) Kultur((NO-TrBIB)HUME04515) Litteratur((NO-TrBIB)HUME06452) Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Matlaging((NO-TrBIB)HUME04821) Matlagning((NO-TrBIB)HUME04821) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) kokebøker faglig forfatterskap skriving mat matkultur litteratur |
Sjanger | |
Dewey | 809.9 Not . - 641.509 . - 809.933564 . - 392.3 . - 394.1 . - 641.01 . - 641.5 . - 808.066641 . - 809.9 . - 641
|
ISBN | 9788203293351 : Nkr 399.00
|