Rigtig mad : den bedste næring for menneskekroppen
Thomas Rode Andersen Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg, Arne Astrup
Bok Dansk 2015
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | København : Politiken , 2015
|
Omfang | 264 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Har bibliografi, register. - Myte: Mettet fett i kjøtt, egg og smør forårsaker hjertesykdom og diabetes. Fakta: Mettet fett i kjøtt, egg og smør er sunt. Et overforbruk av kornprodukter bidrar til hjertesykdom, diabetes og fedme. Professor Arne Astrup og Thomas Rode og Thilde Maarbjerg ønsker at du skal bli sunnere raskere enn noensinne. Leseren får helse og velvære i form av oppskrifter på balanserte kjøttretter, sjømatmåltider og viltretter. Målene med denne boka er å få flere til å gå ned i vekt, få stabilt blodsukker, forbedre insulinfølsomheten, redusere risikoen for diabetes 2, og å øke de naturlige veksthormonene. Her forklares også hvorfor denne maten er den mest optimale, med 80 oppskrifter som er basert på sesong og nordiske kvalitetsråvarer.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-87-400-1508-9(ib.) : Nkr 315.00
|