Kjøkkenhygiene : kokkfag og servitørfag
Marit Haugli Marit Haugli ... [et al.]
Bok Bokmål 2000
Medvirkende | Aas, Jan ( forfatter )
Børresen, Leif (forfatter) Eliassen, Svein (forfatter) Larsen, Johs (forfatter) Mårteig, Thor (forfatter) |
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
|
Omfang | 160 s. : ill
|
Utgave | 2. utg
|
Opplysninger | Godkjent av Nasjonalt læremiddelsenter, 1997. - Over tittelen: Kokkfag og servitørfag. - Bibliografi: s. 157. - Har litteraturliste. - Ordliste: s. 154-156. - Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Har begrepsforklaringer, litteraturliste og stikkordregister
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0440-7. - 978-82-584-0440-5
|