Ottolenghi smak


Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage ; og Tara Wigley ; fotografier: Jonathan Lovekin ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
Bok Bokmål 2024 · Kokebøker
Originaltittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2024
Omfang
317 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
innbundet. - De fleste er enige om at det å spise mer plantebasert er bra for både kloden og helsen. Utfordringen er hvordan hverdagsgrønnsakene skal tilberedes og hvordan de skal kunne ta hovedrollen med glans i et måltid. Ottolenghis metode er nøkkelen og denne boken er guiden, Ottolenghi setter smak på grønnsakene som ingen andre gjør. Kombiner dem rikt og tilbered dem riktig. Med utgangspunkt i Midtøstens kjøkken med krydderne og smakssammensetningene løfter han grønnsakene til nye høyder
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
9788205569102

Bibliotek som har denne