Norsk julemat
Aase Strømstad · innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen ; foto: Mona Gundersen og Astrid Hals
Bok Bokmål 2006
Medvirkende | Halvorsen, Kari-Bjørg Vold (medforf)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Damm , 2006
|
Omfang | 162 s. : kol. ill
|
Opplysninger | Har innholdsfortegnelse, register. - Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-05-22390-4
|