Fra boller til burritos : kokebok for ungdom
HS 641.7 Læ Anne Gaarder Amland [et.al.]
Bok Bokmål 1998 HS 641.7 Læ
Medvirkende | Amland, Anne Gaarder (medarb)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Universitetsforl , 1998
|
Omfang | 159s : ill
|
Utgave | 1. utg., 3. oppl
|
Opplysninger | Ordliste: s. 154. - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister
|
Emner | Heimkunnskap
Helse/sosial-fag Hotell/næring-fag Internasjonal mat Vis mer... Internasjonal mat - Frankrike - Hellas - Nigeria - Italia - Marokko - Libanon - Pakistan - Polen - Balkan - Portugal - Spania - Mellom-Amerika - Mexico - Ungarn - Tyrkia - India - Australia - Vietnam - Kina
Kokebøker Matlaging - For ungdom Matlaging - Ungdom matlaging - matoppskrifter - oppskrifter - kokebøker Matlaging |
Dewey | |
ISBN | 82-00-42399-9. - 978-82-00-42399-7
|