Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner


utgitt av: Statens ernæringsråd
Bok Bokmål 2000 · Medisin
Utgitt
Oslo : Gyldendal undervisning , 2000
Omfang
216 s.
Utgave
2. utg
Opplysninger
Står hos: Helse og Sosial. - Statens ernæringsråds "Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner" gir anbefalinger for matstell til pasienter og beboere i ulike institusjoner. Ved siden av konkrete råd om valg av matvarer og menyer knyttet til de ulike kostformene, gir boka en redegjørelse for den medisinske bakgrunnen som er grunnlaget for retningslinjene. Retningslinjene er beregnet på kjøkken-, helse- og pleiepersonell i institusjoner, men boka vil også være nyttig for helsepersonell i åpnen omsorg, leger og andre som gir råd eller underviser om kosthold og helse
Emner
Sjanger
Dewey
613.2 . - 641.1 . - 641.5631
ISBN
82-00-41917-7. - 8200419177

Bibliotek som har denne