Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] ; translation by Judith A. Narvhus
Bok Bokmål 2006
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Tun , 2006
|
Omfang | 124 s. : ill
|
Opplysninger | Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse. - Jarlsbergosten er kjent over store deler av verden - anerkjent for sin spesielle smak og ansett som en høykvalitetsost. Denne boken forteller Jarlsbergostens 50 år lange historie, og viser at et godt samarbeid mellom forskning og industri er viktig for å utvikle et godt produkt. Det var i årene rundt 1956 at en rekke forskere og studenter ved meieriinstituttet på Norges landbrukshøgskole fant frem til oppskriften og produksjonsprosessen som skulle komme til å gjøre Jarlsbergosten verdenskjent. Medforf.: Odd Byre, Kjell Steinsholt og Arne Henrik Strand
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-529-3056-5. - 978-82-529-3056-6
|