Mat og medisin : nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring


redaktører: Christian A. Drevon, Rune Blomhoff, Gunn-Elin Aa. Bjørneboe
Bok Bokmål 2007 · karbohydrater protein kalsium sporstoffer måltidsmønster ernæringspolitikk sykdommer tilsetningsstoffer vitaminer
Medvirkende
Utgitt
Kristiansand : Høyskoleforl , 2007
Omfang
707 s. : kol. ill
Utgave
5. utg
Opplysninger
1. utg. Oslo : Statens ernæringsråd, 1990 med undertittelen: Generell. - Noen kapitler på svensk. - ib.. - Har bibliografi. - Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, register. - Boken gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse og en forståelse for at maten har en viktig plass i moderne medisin. Boken er i første rekke skrevet for leger og medisinerstudenter, men vil også kunne egne seg for annet helsepersonell og andre som er interessert i temaet
Emner
Sjanger
Dewey
372.82 . - 613.2 . - 641.1
ISBN
82-7634-736-3. - 978-82-7634-736-4

Bibliotek som har denne