Tapas & sherry
Rasmus Kjær, Søren Frank ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Bente-Lill Øygard
Bok Bokmål 2006
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Frank, Søren (medforf)
|
Utgitt | Oslo : Damm , 2006
|
Omfang | 216 s. : kol. ill
|
Opplysninger | Utgangspunktet for denne kokeboken er at tapas og sherry er som skapt for hverandre. Boken har oppskrifter på mer enn 70 ulike tapasretter, og den viser hvordan man tilbereder rettene og hvordan man setter dem sammen med sherry. Den danske kokken Rasmus Kjær står bak matoppskriftene, mens vinskribenten Søren Frank formidler sherryens historie samt hvordan sherry kan kombineres med mat. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Har register
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-04-12182-2. - 978-82-04-12182-0
|