Mat og ernæring
Åse Kringlebotn ; [til nynorsk ved Kåre Vigestad]
Bok Uten språklig innhold 1998
Utgitt | Oslo : Universitetsforl , 1998
|
---|---|
Omfang | 188 s. : ill
|
Utgave | Nynorsk[utg.], 4. utg
|
Opplysninger | 1. utg. 1986. - Målet med boken er å få elevene til å forstå at maten har betydning for helse og trivsel. Boken følger blant annet 16 år gamle Anette, hennes familie og venner gjennom ulike episoder i hverdagen. - Målet med boken er å få elevene til å forstå at maten har betydning for helse og trivsel. For å fange interessen for faget blir ungdommene møtt i sin egen mathverdag. Boken følger blant annet 16 år gamle Anette, hennes familie og venner gjennom ulike episoder i hverdagen. Med adresseliste og stikkordregister
|
Emner | Dietetikk
Ernæring : Helselære Ernæring - Helselære og helserøkt Ernæring - menneskelig fysiologi Vis mer... Ernæring-Lærebøker
Fett Helsefag Kosthold Nutrition ernæring matvarer kosthold lærebøker videregående skoler helsefag helselære næringsmidler diett matlaging Ernæring Ernæring : (NO-OsBA)1112822 : (NO-OsBA)1112823 Ernæring - Lærebøker : (NO-OsBA)1112824 Mat : (NO-OsBA)1111488 : (NO-OsBA)1111485 Matvarer |
Dewey | |
ISBN | 82-00-42222-4
|