Telemarksmat


Bo Lilledal Andersen ; [[dei fleste] foto ... av Tove K. Breistein]
Bok Uten språklig innhold 2006
Utgitt
Oslo : Samlaget , 2006
Omfang
160 s. : ill
Opplysninger
Boka handlar om mat frå Telemark, og har oppskrifter med kjøt og fisk, bakst, supper og dessertar frå fylket. Kokkane som har laga maten kjem frå Dalen hotell, og boka har eit eige kapitel om hotellet. I tillegg til mat og kulturhistorie inneheld boka intervju med kjende telemarkingar som snakkar om gode matminne frå heimfylket og deler oppskrifter med lesarane; Kristin Halvorsen, Sigmund Groven, Alf Cranner, Jahn-Otto Johansen, Knut Buen, Bjørg Vik og fleire. Boka er gjennomillustrert med fargefotografi
Emner
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
82-521-6891-4. - 978-82-521-6891-4

Bibliotek som har denne