Mitt Toscana
Dag Tjersland ; fotograf Christian Brun
Bok Bokmål 2010
Medvirkende | Brun, Christian (Illustratør)
|
---|---|
Utgitt | Nesøya : Font , 2010
|
Omfang | 355 s.
|
Utgave | 1. utg
|
Opplysninger | Har adresseliste, innholdsfortegnelse, ordliste, register. - Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. I "Mitt Toscana" gir han oss 120 oppskrifter på ulike retter fra det italienske kjøkken. Tjersland presenterer tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. Han tar også leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-8169-057-8
|