Ekte mat


Andreas Viestad · foto: Mette Randem
Bok Bokmål 2010 · Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
Medvirkende
Randem, Mette (fotogr)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2010
Omfang
510 s. : kol. ill
Opplysninger
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register. - Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-33198-6

Bibliotek som har denne