Skills : restaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag vg1/vg2


Gro Lokøy ... [et al.]
Bok Flerspråklig 2014
Originaltittel
Medvirkende
Lokøy, Gro (medarb)
Utgitt
Oslo : Gyldendal undervisning , 2014
Omfang
431 s. : ill
Opplysninger
Har bibliografi, innholdsfortegnelse. - Ny læreplan, nye grep for dypere læringTemaer som digital identitet, medborgerskap, medienes rolle og samfunnsaktuelle emner har blitt vesentlige. I tillegg er ferdigheter som å vurdere læringsstrategier, kritisk vurdere kilder og sammenstille innhold viet større oppmerksomhet. Det er også fokus på å kunne argumentere, utrykke meninger og vise åpenhet for andres argumentasjon. I nye SKILLS er det lagt til rette for å jobbe grundigere med hvert tema, og se de ulike ressursene i sammenheng. Du vil bli presentert med færre kapitler, som avsluttes med «Chapter focus» der elevene repeterer og vurderer sin egen læring. Til sist får de jobbe med egenproduksjon hvor det å sammenstille informasjon og se forbindelsen mellom de ulike tekstene de har jobbet med er essensielt. Yrkesretting fra første sideI de nye utgavene møter elevene yrkesrettede tekster fra første side. De skal oppleve at faget er relevant for dem, og med en gang oppdage at dette er noe annet enn mer av det de gjorde på ungdomsskolen! De samme
Emner
Dewey
ISBN
978-82-05-46303-5

Bibliotek som har denne