Helt gresk


Fedon Alexander Lindberg ; fotograf: Mats Widén
Bok Bokmål 2013 Fedon A. Lindberg
Medvirkende
Widén, Mats (fotograf)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2013
Omfang
171 s. : kol. ill
Utgave
2. utg
Opplysninger
1. utg.: Oslo : Gyldendal fakta, 2004. - ib.. - Har innholdsfortegnelse, register. - Maten står i sentrum når vi blir med Fedon Lindberg på en reise til hans barndomsland Hellas. Lindberg ønsker i denne boken å vise hvordan livsstil, mat og helse henger sammen, og tar utgangspunkt i grekernes antikke og moderne tradisjon. Vi får blant annet oppskrifter og opplevelser som inneholder gresk salat, kjempebønner i tomatsaus, kalamari, reker saganaki, lammekeftedes krydret med mynte og anis, den obligatoriske tzatziki, auberginer papoutsaki, fylte vinblad og paprika, løvtynne skiver av frityrstekt zucchini, kikertkroketter. Gjennomillustrert med fargefotografier av Mats Widén. Boken ble utgitt i 2004, og er nå tilgjengelig igjen
Emner
Dewey
ISBN
978-82-02-40829-9

Bibliotek som har denne