Graut : frukost, middag og dessert


Lasse Skjønning Andersen · foto: Hans Ole Madsen ; [omsetjing: Kari Wærum]
Bok Nynorsk 2014 · Kokebøker
Annen tittel
Originaltittel
Medvirkende
Madsen, Hans Ole (fotogr)
Wærum, Kari (overs)
Utgitt
Oslo : Samlaget , 2014
Omfang
157 s. : kol. ill
Opplysninger
Har innhaldsliste, register. - Graut var på norsktoppen i hundrevis av år, no er den på full fart tilbake på tallerkenen. Lasse Skjønning Andersen er sjølvproklamert grautfetisjist og grautgründer. Han har starta fleire suksessfulle grautbarar i Danmark. For graut er ikkje berre keisam havregraut. Kva med byggraut med heil emmer, frisk pære, skyr, frystørra bringebær og rista valnøtter til sundagsfrukosten? Eller Gulrotrisotto med emmentaler, sylta gulrøter og frisk persille til middag? Boka inneheld 67 oppskrifter, er rikt biletlagt og inndelt etter sesongane
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-521-8531-7

Bibliotek som har denne