Østers! : fra råvare til servering


Stein Mortensen ; østers som mat: Fredrik Hald, vin til østers: Arne Ronold ; foto: Øystein Klakegg ; [illustrasjoner: Stein Mortensen]
Bok Bokmål 2017 · Kokebøker
Medvirkende
Hald, Fredrik (medforf.)
Klakegg, Øystein (fotogr.)
Mortensen, Stein (illustratør)
Ronold, Arne (medforf.)
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , cop. 2017
Omfang
213 s. : ill.
Opplysninger
Østers er en råvare med flere bruksområder. Fredrik Hald deler sin matkunnskap og presenterer en rekke østersoppskrifter, som dekker hele spekteret, fra naturell - på bålet eller med en dråpe sitron - til råstoff i velsmakende sjømatretter. Arne Ronold lærer oss den fine balansen mellom østersens smaksprofil og utvalgte østersviner. Boken blir en rikt illustrert kultur- og naturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Gjennom tekst og illustrasjoner blir dette en riktig appetittvekker om den fantastiske skapningen som østers er.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-419-1454-6(ib.)

Bibliotek som har denne