Funūn al-ṭabkh : al-taqniyāt al-kāmilah ma'a akthar min 200 waṣfah asāsiyah min ashhar ma'āhid ta'līm fann al-ṭabkh fī al-'ālam
Jeni Wright [og] Eric Treuille ; [overs. av] Markaz al-ta’rīb wal-tarjamah
Bok Arabisk 2004 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Treuille, Eric (medforf.)
|
Utgitt | Beirut : Al-Dār al-'arabiyyah lil-'ulūm , 2004
|
Omfang | 328 s. : kol.ill.
|
Opplysninger | Originaltittel: Le Cordon Bleu Complete Cooking Techniques. - Norsk tittel: Mester i eget kjøkken : teknikker, råvarer, oppskrifter
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 9953-29-931-5(ib.)
|