Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli
bok Bokmål
Les boka på nett
Omfang | 1 fil (140 sider) : illustrasjoner
|
---|---|
Utgave | tredje utgave, bokmål[utgave]
|
Opplysninger | Feil ISBN i kolofonen: 978-82-584-0635-3. - Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
|
Dewey | |
ISBN | 9788258406355
|
ISBN(galt) |