Det gode franske kjøkken = : Mastering the art of French cooking
Julia Child · Julia Child, Louise [i.e. Louisette] Bertholle, Simone Beck ; oversatt av Øystein Randers-Pehrson ; [illustrasjoner: Sidonie Coryn]
Bok Bokmål 1985
Les boka på nett
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | [Oslo] : Cappelen , 1985
|
Omfang | VI, 700 s. : ill.
|
Opplysninger | 1.-2. oppl. med Cappelens og Bokklubben nye bøkers ISBN. Fra nytt oppl. 1992 med Cappelen og Cappelen bokklubbs ISBN. - Elektronisk reproduksjon. - Fra nytt oppl. 1992 med VII, 700 s. Fra 5. oppl. i serien Cappelen fakta. - Opplagshistorikk: 2. oppl. 1986; [Nytt oppl.] 1992 (Nkr 298.00); 5. oppl. 1998
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8202107547 : Nkr 260.00. - 8202135273. - 8257403857
|