Trygg mat, bransje og arbeidsliv : programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene
Anne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen, Trond Andresen
Bok Bokmål 2022 · Lærebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Bergen : Fagbokforlaget , 2022
|
Omfang | 277 sider : illustrasjoner
|
Utgave | 1. utgave
|
Opplysninger | Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
|
Emner | |
Sjanger | |
Besetning | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-11-04560-7(heftet) : Nkr 639.00
|